© 2018 Hof Zevenbergen

  • 2000px-F_icon.svg

Uw programma

 

Organiseer je een eigen programma of aanbod voor een groep en ben je op zoek naar een geschikte locatie,

dan kan je bij ons lokalen huren en in volpension verblijven. We raden je wel aan om tijdig te reserveren!

Wat mogelijk is...

Ons huis is helemaal ingericht om groepen te ontvangen (tot +50 personen). Je kan hier lokalen en kamers huren, de infrastructuur vind je hier.

Mits tijdige reservatie is het mogelijk hier voor meerdere dagen met je groep te verblijven en zelf een programma en begeleider voor jouw programma te voorzien. Ook hij/zij kan hier verblijven in een ruimere kamer met eigen badkamer, douche en een spreekkamer om mensen te ontvangen.

Je kan gebruik maken van onze tuin, het bovenbos en een grote stiltetuin, waarin tafeltjes en stoelen staan met uitzicht op de prachtige vijver en het bos.

De maaltijden zowel 's morgen, 's middags als 's avonds worden hier in huis bereid. Zijn er mensen in je groep die vegetarisch, zoutarm, vetarm of lactose- / glutenvrij dienen te eten, dan voorzien wij graag in dit dieet mits het ons tijdig wordt gemeld. Ook voor dranken tijdens koffiepauzes en ontspanning zorgen wij.

Het is eveneens mogelijk enkel een kamer te huren voor overnachting en ontbijt terwijl je overdag op verplaatsing gaat.

Wat niet mogelijk is...

Het is niet mogelijk om onze locatie te huren voor recepties, feesten of koffietafels of ook niet om een traiteur te bestellen terwijl je hier verblijft.