Verblijf in Hof Zevenbergen

Hof Zevenbergen ligt net buiten het dorpscentrum van Ranst, wat verscholen in het groen en toch dicht bij het gewone leven.

Het is een gastvrij huis van verstilling, verdieping, vorming en ontmoeting, waar je als groep of als individu kan genieten van een warm onthaal en een verzorgde accommodatie.

Hof Zevenbergen biedt jaarlijks een gevarieerd programma aan voor vorming en verdieping met het oog op het ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei naar meer mens worden.

Hof Zevenbergen verhuurt zijn infrastructuur en service voor allerlei initiatieven van derden die hier rust en spirit komen zoeken.

Hof Zevenbergen biedt de mogelijkheid tot individueel verblijf op een kamer voor enkele dagen of in de studio voor een wat langere periode van een week tot maximaal drie maanden.

Hof Zevenbergen is een plaats van stilte, gebed en meditatie in allerlei vormen om de weg naar ontmoeting met het Mysterie mogelijk te maken.

Hof Zevenbergen is een plek waar je als mens gezien en gehoord wordt en de ruimte krijgt om je eigen levensbestemming weer op het spoor te komen.

Tarieven 2022

overnachting en ontbijt:   €  35,00

middagmaal:   €  15,50

avondmaal / lichte lunch:   €  11,00

koffie vm:    €    2,20

koffie nm:    €    2,80

1 dag volpension:   €  66,50

toeslag voor 1ste nacht:   €    6,00

Prijzen incl. btw 

 

Reducties mogelijk:

Voor groepen van meer dan 10 personen

Voor overnachting in tweepersoonskamers

Vraag de uitgebreide prijslijst, of een prijsberekening op van uw groep.